چاپ
دسته: blog
بازدید: 591
طرز تهیه ترش کباب

ترش کباب، خورشتی است که شباهت زیادی به اسمش ندارد و تقریبا این غذای خوشمزه در همه جای گیلان طبخ می شود و پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده این غذا را میل کنید.

غذای شمالی به دلیل خوشمزگی و تنوع های بی نظیرش همیشه باعث جذب بسیاری از گردشگران ایرانی و خارجی شده است مثلا شاید شنیده باشید که می گویند به شمال برویم و یک ترش کباب بزنیم، پس غذاهای شمالی در جذب مسافران بی تاثیر نیست.


مواد لازم ترش کباب


1- رب گوجه یک قاشق غذاخوری
2- بادمجان قلمی سه عدد
3- مرغ متوسط یک عدد
4-پ یاز رنده شده یک عدد
5- سیب زمینی دو عدد
6- گوجه سه عدد
7- روغن به مقدار لازم
8- آبغوره یا آب نارنج یک استکان
9- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز پخت ترش کباب


ابتدا مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید و سپس در روغن سرخ کنید و در قابلمه ای دیگر کمی آب، رب گوجه فرنگی و آبغوره یا پیاز رنده شده را مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم و بعد اینکه به جوش آمد زردچوبه، فلفل و نمک و مرغ سرخ شده را درون سس آماده شده میریزیم و در قابلمه را میگذاریم تا مرغ به آرامی بپزد. سیب زمینی ها را خلالی خورد کرده و درون روغن به همراه مقداری زردچوبه و نمک سرخ می کنیم و گوجه ها و بادمجان ها را به اندازه دلخواه خورد و سرخ می کنیم حال در این مرحله دو روش وجود دارد که در روش اول مرغ پخته شده را درون کاسه ای گود ریخته و با بادمجان و سیب زمینی و گوجه میل میکنیم و در روش دوم در پخت ترش کباب میتوان چند دقیقه آخر بادمجان و سیب زمینی و گوجه را به خورشت اضافه کرد اما هم نزنید و بعد از یک ربع الی سی دقیقه از روی حرارت برداشته و میل کنید. در این روش سبب می شود بادمجان، سیب زمینی و گوجه به آب خورشت ترکیب شوند و طعم بسیار خوبی بگیرند.


نتیجه گیری


امید است با خواندن این مقاله انگیزه لازم را برای پخت این غذا پیدا کرده باشید و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید.